ΕΤΑΙΡΙΑ

Home \ ΕΤΑΙΡΙΑ

Παρέχουμε καινοτόμες λύσεις, υψηλής τεχνολογίας , στους τομείς της Ασφάλειας, Video content analytics, Δικτυακών υποδομών, σε τουριστικά καταλύματα κάθε είδους και μεγέθους.
Στόχος μας είναι η απλοποίηση της καθημερινότητά σας με την πλέον κορυφαία τεχνολογία.

Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ

Η EPI SYSTEMS A.E. ασχολείται με τον κλάδο της παροχής υπηρεσιών υψηλής τεχνολογίας, συνεργαζόμενη με τους ηγέτες της Παγκόσμιας Αγοράς και ακολουθώντας όλες τις τελευταίες τάσεις του κάθε κλάδου. Η προσπάθειά μας για την παροχή καινοτόμων λύσεων με την κορυφαία τεχνολογία είναι συνεχής, έτσι ώστε να σας προσφέρουμε πάντα το καλύτερο αποτέλεσμα. Οι υπηρεσίες μας είναι αξιόπιστες ενώ τα προϊόντα που σας προσφέρουμε είναι είτε δικής μας κατασκευής, είτε έμπειρων συνεργατών μας, πάντοτε με την δική μας συμμετοχή και επίβλεψη. Η μακροχρόνια εμπειρία μας είναι καταλυτική, έτσι ώστε να σας προσφέρουμε ένα άρτιο αποτέλεσμα ,που θα ικανοποιεί πάντα τις προσδοκίες των πελατών μας.

ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

H EPI SYSTEMS A.E. είναι πιστοποιημένη με ISO 9001:2015, ως προς την παροχή υπηρεσιών υψηλής τεχνολογίας, σχεδιασμό, εγκατάσταση & εμπορία συστημάτων αυτοματισμού πληροφορικής, τηλεπικοινωνιών, εξοικονόμησης ενέργειας & ηλεκτρολογικού υλικού.