Συστήματα Διαχείρισης Ασφάλειας

Epi Systems | Απλοποιούμε την τεχνολογία
EPi Systems | Απλοποιούμε την τεχνολογία

Λύσεις για την διαχείριση φυσικών κλειδιών

Η εταιρία μας παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις που βοηθούν στην αποτελεσματική και ασφαλή διαχείριση των κλειδιών σας.

Με τις υπηρεσίες μας, μπορείτε να ελέγχετε ποιος έχει πρόσβαση σε συγκεκριμένους χώρους και πότε, ενώ μπορείτε επίσης να καταγράφετε τις κινήσεις των κλειδιών σας για επιπλέον ασφάλεια.

Η εταιρία μας προσφέρει εξειδικευμένες λύσεις για διαφορετικά είδη κτιρίων, όπως ξενοδοχεία, γραφεία και κατοικίες, εξοικονομώντας σας χρόνο και κόπο, καθώς η διαχείριση των κλειδιών γίνεται εύκολη και αποτελεσματική.
EPi Systems | Απλοποιούμε την τεχνολογία

Συστήματα διαχείρισης καμερών (CCTV)

Η εταιρία μας προσφέρει σύγχρονα συστήματα διαχείρισης καμερών, που σας βοηθούν να διατηρήσετε την ασφάλεια του χώρου σας σε υψηλό επίπεδο.

Με τη χρήση των προηγμένων μας λύσεων, μπορείτε να ελέγχετε αποτελεσματικά την παρουσία ανθρώπων και τη συμπεριφορά τους, ενώ παράλληλα εξασφαλίζετε ότι οι ευαίσθητες περιοχές του κτιρίου σας παραμένουν απολύτως ασφαλείς.

Με τη βοήθεια των συστημάτων μας, μπορείτε να έχετε άμεση πρόσβαση σε ζωντανά ή καταγεγραμμένα βίντεο από τις κάμερες σας και να διαχειρίζεστε τις ρυθμίσεις τους από οποιαδήποτε συσκευή με πρόσβαση στο διαδίκτυο.
EPi Systems | Απλοποιούμε την τεχνολογία

Ai Technology

Η εταιρία μας πρωτοπορεί στη χρήση της τεχνολογίας AI για να δημιοργεί καινοτόμες λύσεις.

Μέσω της χρήσης μηχανικής μάθησης και άλλων τεχνικών AI, μπορούμε να αναπτύξουμε εξατομικευμένες λύσεις για τις ανάγκες σας, βελτιώνοντας την παραγωγικότητα και μειώνοντας το κόστος.

Από τη βελτιστοποίηση της διαχείρισης των αποθεμάτων σας μέχρι την παρακολούθηση της απόδοσης των εργαζομένων σας, η τεχνολογία AI μπορεί να κάνει την επιχείρησή σας πιο ανταγωνιστική από ποτέ.
EPi Systems | Απλοποιούμε την τεχνολογία

Συστήματα ελέγχου πρόσβασης για κλειστούς/ανοιχτούς χώρους

Η εταιρία μας προσφέρει λύσεις access control και parking control με χρήση RFID τεχνολογίας για την ασφαλή και εύκολη διαχείριση των προσωπικών σας οχημάτων και κτιρίων.

Με τη χρήση RFID καρτών ή κλειδιών, οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε περιορισμένους χώρους και να ελέγχεται η είσοδος και έξοδος αυτών ή των οχημάτων τους σε πάρκινγκ.
EPi Systems | Απλοποιούμε την τεχνολογία

Κάμερες Παρακολούθησης

Η εταιρεία μας προσφέρει πωλήσεις και εγκατάσταση καμερών παρακολούθησης υψηλής ποιότητας σε ατομικούς και επαγγελματικούς χώρους. Οι κάμερες μας διαθέτουν τεχνολογία υψηλής ανάλυσης και προηγμένα χαρακτηριστικά όπως νυχτερινή λήψη, ανίχνευση κίνησης, καθώς και δυνατότητες σύνδεσης με το διαδίκτυο για απομακρυσμένη παρακολούθηση. Επιπλέον, παρέχουμε και τεχνική υποστήριξη, ώστε να εξασφαλίζεται η άριστη λειτουργία των καμερών.

Για την απόλυτη εμπειρία

Translate »